Post by coumselicisalt on Feb 7, 2022 11:24:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήστε το hack χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Τόσο ωραία, αλλά βασικά τελείωσα το παιχνίδι και βαριέμαι 😴 🥱. Παρακαλώ δώστε swordigo 2 . Είναι δύσκολο να πάρεις καλά παιχνίδια
Βαρετό. Τα χειριστήρια είναι χάλια. Το παιχνίδι είναι χάλια, είπε
Υπέροχο παιχνίδι το έπαιξα πριν αλλά δεν έβαλα 5 αστέρια γιατί το έχω τελειώσει τόσες φορές χρειάζεται ενημέρωση, ίσως θα μπορούσατε να προσθέσετε νέα μέρη, νέους εχθρούς, περισσότερα παζλ ή έναν νέο τρόπο χρήσης των σπαθιών
Καλό παιχνίδι, αλλά μπορείς να φτιάξεις και να ξιφήσεις το 2
πολύ κακό (έλεγχος). Δεν μπόρεσα να κάνω διπλό jumb και όταν πατάω αριστερά πηγαίνει σωστά. Σκέφτηκα ότι το τηλέφωνό μου πρόβλημα ΟΧΙ. Το δοκίμασα στο samsung galaxy j8plus μου καμία διαφορά, τόσο ενοχλητικό, pls fix
Ουάου, τι παιχνίδι αλλά δεν ξεκινά για λήψη, δοκιμάστε να μην κάνετε λήψη μετά τη διαγραφή
Προσθέστε νέα επίπεδα ή χάρτη. Ωραίο παιχνίδι
Κακό παιχνίδι στον κόσμο οι devolpers δεν έχουν μυαλό σε χιονισμένες πλαγιές όταν παίρνουμε ένα τεράστιο χρυσό μπολ, τότε ο προορισμός είναι πολύ μακριά
Αλλά καλά με το παιχνίδι αλλά σε κάποια φάση δεν μπορείς να καταλάβεις τ πρέπει να κάνεις για να περάσεις κάτι πίστες είναι περίπλοκο
Απογοητευτικό. Πάρα πολύ δύσκολο. Είναι αδύνατο να νικήσεις το 2ο αφεντικό. Πονούσα στον αντίχειρα παίζοντας αυτό το παιχνίδι.
Είναι ένα πολύ καλό και υπέροχο παιχνίδι. δεν έχει πρόσθετα, προπόνηση και άλλα βαρετά πράγματα. Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι τα κρυφά μέρη και το screct. Ο συντομότερος δυνατός χρόνος που χρειάζομαι για να βρω ένα κρυφό μέρος ή ένα σκέλος είναι τρεις ημέρες, 13 ώρες και 41 δευτερόλεπτα. Και όλα τα άλλα είναι πολύ ωραία.👍👍👍👍✔️✔️✔️✔️✔️🆗🆗🆗🆗🤴🤴🤴🤴👏👏👏☝️👍🏿👍🏻👏👏🏼🆗👒👏
Δύσκολο σε κάποιες φάσεις αλλά σε κάποιες άλλες πολύ εύκολα
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αν προσθέσετε πολλούς παίκτες, παρακαλώ προσθέστε πολλούς παίκτες σε αυτό το παιχνίδι, τότε θα του δώσω 5 αστέρια ενδιαφέρονται για την περιπέτεια και τα προηγούμενα παιχνίδια
Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Το έχω τελειώσει τόσες φορές. Αλλά τώρα το να παίζεις το παιχνίδι είναι πραγματικά εκνευριστικό. Δίνει τόσες πολλές διαφημίσεις που είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Ξέρω ότι κερδίζετε από τις διαφημίσεις, αλλά είναι πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Swordigo Dobrodružné jlik
Το έχω τερματίσει χιλιάδες φορές και ακόμα το λατρεύω και συνεχίζω να το παίζω, θα ήταν ωραίο όμως να βάλετε lan mode για να παίξετε ο χρήστης με τους φίλους τους. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι σας ευχαριστώ
είναι πολύ δύσκολο να παίξεις αυτό το παιχνίδι πιστέψτε με
🙂 έτσι και έτσι
Αυτό το παιχνίδι το έπαιζα από όταν ήμουν 5 και ακόμη μου αρέσει
Swordigo સાહસિક ajbp
Αυτό που θα μπορούσε να είναι καλό παιχνίδι υποφέρει από κακό σχεδιασμό. Τα χειριστήρια είναι ατημέλητα, οι κινήσεις του ξίφους είναι απρόβλεπτες (θα είναι πάνω από το κεφάλι ή το μπροστινό κάθετο; Ποιος ξέρει;!), και οι εχθροί συχνά συνωστίζονται ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Και ποιος ξέρει ποιο θα είναι; Οι γρίφοι θέλουν να είναι ενδιαφέροντες, αλλά η επίλυσή τους είναι περισσότερο μια δοκιμή της άρνησής σας να τα παρατήσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν το σπαθί σου θα κουνιέται όταν χτυπάς ή αν αυτό το μπλοκ θα πέσει όταν προσγειωθείς πάνω του ή αν απλά μοιάζεις μπορείς.
Swordigo Przygodowe yjww
Το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας που έχω παίξει στη ζωή μου. Εξαιρετικά χειριστήρια ιστορίας και καλύτεροι μάχες με το αφεντικό. Δεν ξέρω πώς ακόμη και οι επαγγελματίες παίκτες δεν μπορούν να κυριαρχήσουν τα χειριστήρια. Το παίζω εδώ και 8 χρόνια. Το τέλος των κόσμων είναι τόσο δύσκολο, αλλά τώρα έχει γίνει εύκολο. Παρακαλώ περιμένω το 2ο μέρος.
αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο, αλλά θέλουμε μια μεγάλη ενημέρωση με νέες δυνατότητες και νέο χάρτη, καθαρίζω τον πλήρη χάρτη 3 φορές και το έκανα 100%, οπότε θέλουμε μια νέα και μεγάλη ενημέρωση
Αλλά παρακαλώ, δώστε μας το swordigo 2 από την καλύτερη δράση και το πιο σκληρό στάδιο
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο ακόμα και αφού το ολοκλήρωσα 3 φορές, νομίζω ότι το επανεγκαθιστώ κάθε τόσο, αλλά υπάρχουν και κάποιες προεπιλογές, που το παιχνίδι στερείται λίγο σε θέμα πόρων. Θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος να παίξω το μέρος 2 αν κυκλοφορήσει 😃
Απο τα καλυτερα του playstore: ΑΡΙΣΤΗ ποιοτητα, ΩΡΑΙΑ γραφικα, ΜΟΝΟ 49mb !!!
Supppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr χειρότερο παιχνίδι Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε το αφεντικό του μπουντρούμι Έχω brad σπαθί με πάγο Ισχύς 7 καρδιές 6 Μαγικές δυνάμεις, αυτό το επίπεδο είναι λίγο εύκολο για να μπορέσω να το ολοκληρώσω παρακαλώ
Το αγαπημένο μου παιχνίδι! Η ιστορία είναι φοβερή, τα γραφικά είναι ωραία και είναι γεμάτη φαντασία και δημιουργικότητα! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η μουσική!
Το Swordigo τείνει να είναι πολύ προκλητικό και συχνά πρέπει να δοκιμάσετε πολλές φορές προτού το περάσετε σε μια ενότητα. Είναι γενικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι πλατφόρμας, αλλά χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις σε ελέγχους, επιθέσεις/άμυνα κ.λπ. και γενικά ζητήματα ποιότητας ζωής.
Δεν υπάρχουν οδηγίες πού να πάτε. Και πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις πυξίδα.

V δουλειά x tu met bar j banshee go has gk my SC array blog du Handycam at a TV fun tu ch neck duck to du ft fox sky dip na an if so ka κανένα παιδί κάνω αν du ή dip ή σταμάτησε ή σταμάτησε μας πάνω από top of top out dry if du he dip out dip or did dip off to if good Diana do he dry up usko hay hot so usko apples dj to up if at bf add by GB no in no if ah by ah set is και καλό set box to log du no of add Krabi to you fish dj κατά τη διάρκεια του dekh σου χτύπησε du αν δεν το στεγνώσεις f egg if egg is dry been six so is in
Πολυ καλο το παιχνιδι!!!βαλτε κι αλλες πιστες!!!!
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά το πιο αφεντικό κάνει το παιχνίδι σούπερ. οπότε με κάποια ενημέρωση χρειαζόμαστε το swordigo 2. Τα στοιχεία ελέγχου πρέπει να ενημερωθούν.😑😑
προσπαθήστε να προσθέσετε μερικούς χαρακτήρες και διαφορετικά όπλα, όπως τόξο και τσεκούρι
Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η δράση-πλατφόρμα. Για ένα δωρεάν παιχνίδι, είναι εκπληκτικά μεγάλο, υπάρχουν μερικά λεπτά παζλ και στιγμές γνήσιας πρόκλησης παιχνιδιού. Απογοητευτικά στοιχεία: τα χειριστήρια μάχης μπορεί να χτυπηθούν ή να χαθούν (κυριολεκτικά), ορισμένες δεξιότητες όπως το άγκιστρο αγκίστρωσης είναι άβολο στη χρήση, δεν είναι πάντα ξεκάθαρο πού να πάει μετά και η μαγεία αργεί να επαναφορτιστεί. Νομίζω επίσης ότι λίγο περισσότερη ιστορία, περισσότεροι χαρακτήρες και διάλογοι θα της έδιναν μεγαλύτερο βάθος. Ελπίζω σε μια συνέχεια.
Υπάρχει ένα σφάλμα σε ένα παιχνίδι. Όταν φτάνουμε στο μάτι, δεν μπορούμε να πάρουμε το μάτι αν δεν πάρουμε το εγώ όπως υποθέτουμε ότι θα τελειώσει το παιχνίδι,🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Μαοϊστές
Swordigo Приключения aje
Goat Simulator Simulation gya
Ξεκινά πολύ καλά, αλλά πολύ δύσκολο να γίνει αφού φτάσετε στο επίπεδο 10 περίπου.
Σούπερ
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία δεν προσπαθεί να φτιάξει ένα δεύτερο παιχνίδι, αλλά αν έχουν περισσότερους χαρακτήρες και απόψεις και δεν το κάνουν να φαίνεται ότι είναι μόνο η μία πλευρά σαν χαρτί
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ "ΕΔΩ ΚΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΑΛΜΑΝ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικά άλματα σχεδόν αδύνατα, χρειάζονται 2 ημέρες για να το περάσουμε και μερικές φορές πρέπει να γράψουμε περπατήστε μακριά.
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι. Καλή ιστορία. Και τα γραφικά είναι πολύ καλά για 2d παιχνίδια όπως αυτό. Αλλά νομίζω ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο επίπεδο και πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολο. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι περιπέτειας. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Τι νομίζετε; Συνολικά 5 βαθμολογίες, αν μπορώ, το δίνω 100, αλλά δεν μπορώ. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι αξίζει κριτική αξιολόγησης 5.0. Εντάξει, προσθέστε περισσότερες ενημερώσεις σε αυτό το παιχνίδι. Και επίσης το κύριο μέρος είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι εκτός σύνδεσης. Επομένως, δεν χρειάζεστε internet ή hotspot από τους φίλους ή τον αδερφό σας.
Όταν έφτασα στα χιονισμένα βουνά, δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το επίπεδο. Δοκίμασα τις μεγάλες σπηλιές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ποιος είναι ο στόχος του επιμελητηρίου εξουσίας;;;;;;
Τα χειριστήρια αυτού του παιχνιδιού είναι αρκετά κακά ώστε να το κάνουν πολύ ενοχλητικό. Δεν υπάρχει κουμπί πάπιας, επομένως πρέπει να πηδήξετε για να αποφύγετε τα βλήματα να χτυπούν συχνά κάτι άλλο. Η απόκριση και η ακρίβεια είναι κατώτερες για ένα platformer που αναμένει κινήσεις ακριβείας σε μια φορητή συσκευή. Καθώς γίνεσαι πιο δυνατός, το ίδιο κάνουν και οι εχθροί, ώστε να νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις ποτέ και πεθαίνεις συνεχώς. Η ιδέα και τα γραφικά είναι εντάξει.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όταν αγγίζω το αριστερό joystick ολόκληρη η οθόνη γίνεται μαύρη και μετά από 80 τοις εκατό το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο δύσκολο, παρακαλώ, διορθώστε το
1000 αστερια οχι 5!!!!